Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG jde do boje o slavnou trofej! Koho může potkat ve skupině C?

8. 3. 2023 | 15:20 Counter-Strike 2 Preview
Nejprestižnější dlouhodobá soutěž světa CS:GO pokračuje skupinou C. Největším favoritem budou FaZe, kterým budou chtít znepříjemnit život Vitality, NIP, OG a čtyři outsideři ze vzdálených regionů. Cestu Adama „NEOFRAG“ Zouhara sledujte na Twitch kanále PLAYzoneCZ.
degster a NEOFRAG
degster a NEOFRAG
Zdroj: OG CS:GO

ESL Pro League má dva jisté čtvrtfinalisty a šestici dalších postupujících do play-off. Polovina místenek je však stále ve hře, o další čtyři se bude hrát v tomhle týdnu. Na programu je totiž skupina C, která od středy do neděle bude bavit fanoušky CS:GO. Čtyři evropské celky se poperou s konkurencí z jiných koutů světa.

Program otevřou FaZe proti Rooster, což je jeden ze dvou australských týmů v této skupině. Oba zástupci oceánických regionů se tak mohou v dalších dnech potkat. Toho druhého, Grayhound, v prvním dni vyzve Team Vitality. Jasného favorita bude mít i střetnutí Ninjas in Pyjamas proti brazilským paiN Gaming.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

České příznivce ale bude nejvíce ze všeho zajímat poslední zápasová dvojice prvního kola. Proti dalšímu brazilskému týmu 00NATION, který se bude muset obejít bez Epitacia „TACO“ de Mela, totiž nastoupí OG. Adam „NEOFRAG“ Zouhar si dělá zálusk na postup do play-off, tak ho dorazte podpořit na náš stream.

Sledováním toho nejlepšího světového Counter-Striku si navíc můžete přijít na hezký skin, týmový merch nebo třeba herní periferie. Pro možnost vyhrát stačí v informační sekci Twitch kanálu PLAYzoneCZ kliknout na „Connect with FACEIT for Drops“. Výhru až 10 000 bodů následně vyměníte za vysněnou odměnu.

ESL Pro League
ESL Pro League
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.