Přejít k hlavnímu obsahu

NAVI, Liquid nebo Astralis. Začíná poslední základní skupina ESL Pro League

15. 3. 2023 | 13:26 Counter-Strike 2 Preview
Hon za posledními místenkami v play-off ESL Pro League právě započal. Největšími favority skupiny D jsou Liquid a NAVI, konkurence ale na nich určitě nenechá nit suchou. Stejně jako dosavadní dění i následnou vyřazovací část sledujte zápasy živě na Twitch kanálech PLAYzone.
Oleksandr „s1mple“ Kostyliev
Oleksandr „s1mple“ Kostyliev
Zdroj: ESL Counter-Strike

Skupina D bude ve znamení souboje zástupců tří regionů a jednoho mixu ze všech koutů světa. Největší očekávání od dvou z nejlepších týmů světa, Liquid a NAVI, ale počítat se určitě musí i s ENCE, Astralis a týmem Spirit. Tohle jsou na papíře hlavní kandidáti na postup do play-off. Ve hře jsou ale místenky do různých fází vyřazovacího pavouka, proto mají všichni účastníci skupiny D o motivaci postaráno.

Snažit se jim zkomplikovat život, jako se dařilo brazilským a australským celkům v minulé skupině, kde selhali OG a NIP, se budou snažit ruští forZe, Rare Atom z Číny a jihoafrická organizace ATK.

Ve středečním prvním kole vypadá nejzajímavěji souboj Natus Vincere proti forZe, stejně jako Astralis proti Spirit. Oba tituly duely proběhnou od 16:00. Od 19:30 poté budou bránit roli favorita Liquid a ENCE.

Sledujte nejlepší světový Counter-Strike na našem Twitchi a můžete si odnést hezký skin, týmový merch nebo třeba herní periferie. Pro možnost vyhrát stačí v informační sekci na kanále PLAYzoneUP kliknout na „Connect with FACEIT for Drops“. Výhru až 10 000 bodů následně vyměníte za vysněnou odměnu.

ESL Pro League 17
ESL Pro League 17
: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.