Přejít k hlavnímu obsahu

Neskutečný výkon. Švédský hráč se dostal do Challengeru nevídaným způsobem

20. 3. 2023 | 17:50 League of Legends Příběh
Dostat se na úplný vrchol hraním svého oblíbeného šampiona? Své hlavní role? Nebo všech rolí na různých účtech? To všechno už má Carl Felix „MagiFelix“ Boström za sebou a teď zkouší další výzvu. Chce se dostat co nejvýše hraním každé postavy v League of Legends. Prvním krokem bylo úspěšné dosažení Challengeru.
Carl Felix "MagiFelix" Boström
Carl Felix "MagiFelix" Boström
Zdroj: Riot Games (s povolením)

V Evropě není lepšího soloQ hráče. MagiFelix je na Summoner's Riftu jako doma. Snad ani nelze spočítat, kolikrát se dostal do nejvyšší divize v League of Legends. Někdy se mu to povedlo i na více účtech najednou. Nyní je jeho cíl znovu rank 1. Není to ale tak jednoduché.

MagiFelix chce otestovat svůj um na všech šampionech v League of Legends. První kolo má za sebou, v soloQ se ukázal se 162 postavami. Od Aatroxe až po Zyru, Švéd vyzkoušel všechny. A byl velice úspěšný.

Netrvalo dlouho a Boström se probojoval do Challengeru. To, čeho někteří hráči nikdy nedosáhnou, se MagiFelixovi povedlo ve velkém stylu. Další netradiční výzva pokořena.

ARAM turnaj

Challenger ale není pro bývalého náhradního midlanera Fnatic konečná. MagiFelix se chce dostat co nejdál, jak sám potvrdil v jednom ze svých zápasů.

Stopkou pro švédského krále soloQ není ani nedostatek šampionů. Po odehrání jednoho špílu s každým začalo druhé kolo a další grind. Aktuálně se MagiFelix stále drží v Challengeru a bojuje dál.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).