Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike 2 vyjde v létě. Co musíte splnit, abyste si mohli zahrát betu?

22. 3. 2023 | 20:00 Counter-Strike 2 Update hry
Counter-Strike 2 bude největším technologickým skokem v historii populární FPS série, který zajistí další roky novinek a aktualizací. Pro veřejnost dorazí v létě, řada hráčů si však hru bude moci osahat už s předstihem. Limited Test začíná dnes, jen tak někdo ale přístup nedostane.
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Zdroj: Valve

Valve si dalo s přípravou odhalení Counter-Strike 2 opravdu záležet. Vše důležité najdete na stránkách counter-strike.net dokonce v češtině. Pokročilé informace se však nacházejí také ve FAQ na Steamu.

Na základě oficiálních otázek a odpovědí se dozvíme, že hráči jsou do omezeného testu hry Counter-Strike 2 vybíráni na základě řady faktorů, které vývojový tým Counter-Strike 2 považuje za důležité, včetně (mimo jiné) nedávného hraní na oficiálních Valve serverech, faktoru důvěry a stavu vašeho Steam účtu. Postupně budou k testování zváni další hráči, vaši pozvánku objevíte v hlavní nabídce spuštěného CS:GO.

Pokud obdržíte pozvánku, vyberte možnost „ENROLL“ a začněte upgrade stahovat. Po dokončení stahování spusťte CS:GO a vyberte možnost „Limited Test“, abyste se dostali k Limited Test verzi Counter-Strike 2. Ta aktuálně osahuje pouze Deathmatch a Unranked Competitive matchmaking na mapě Dust II. Další herní módy, mapy a nové vychytávky budou průběžně přibývat až do oficiálního letního vydání celé hry CS2.

Vzhledem k tomu, že Limited Test není pod NDA, tak všichni, kdo k němu získají přístup, mohou neomezeně natáčet videa a streamovat. V průběhu následujících dní, týdnů a měsíců se tak dočkáme spousty obsahu a odhalení, co všechno Counter-Strike 2 ukrývá. Finální verze hry dorazí v létě jako bezplatný upgrade CS:GO.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.