Přejít k hlavnímu obsahu

Téměř 900 hodin! Diváci drželi Dev1ho na cestách rekordně dlouho

23. 3. 2023 | 19:18 Twitch
Akce, které nemá obdoby nejen u nás, ale i ve světě. Ivan „Dev1“ Lazarov nejprve překonal česko-slovenský rekord nejdelšího subathonu a laťku nastavoval výš a výš. Zastavil se až na necelých 900 hodinách. Oficiálně je sice subathon u konce, slavná tvář domácího esportu ale i tak pokračuje ve své cestě kolem světa.
Dev1
Dev1
Zdroj: Twitch/Dev1

Odpočet dostihl Dev1ho na hotelovém pokoji, téměř ve spánku. Na časomíře bylo v tu chvíli neuvěřitelných 884 hodin, 47 minut a 29 sekund.

Stream, který zapl 15. února, běžel přes 36 dní, během kterých streamer procestoval mnoho zajímavých destinací hlavně napříč Jihovýchodní Asií. Jeho subathonová cesta započala v Thajsku a oficiálně skončila ve Filipínském hlavním města Manila.

Podpora fanoušků během vysílání byla obrovská, pravidelně docházeli diváci a udržovali časový odpočet nad nulou. Konec subathonu ovšem nebyl konečnou.

Dev1 stream neuzavřel ihned, zaokrouhlil vysílání na kulatých 900 hodin, přičemž jeho cesta bude pokračovat dál. Z plánu mu ještě chybí Japonsko, po překonání Tichého oceánu je na seznamu Havaj, USA a nakonec domovská Evropa.

„Nejšílenější subathon končí, cesta kolem světa ale ne!“ potěšil Dev1 diváky. „Stream ještě potáhnu na 900 hodin, pak končí 24/7 stream a neuvidíte mě už spinkat nonstop. Pokračujeme dál, Soul, Tokio, potom uvidíme,“ přibližuje slovenský streamer další postup. 

„Děkuju moc za neskutočnou podporu, šílené zážitky, plno stresu, ale i radosti,“ vzkázal Dev1 fanouškům.

Štítky: dev1, subathon, Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.