Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední CS:GO Major bude v Paříži. Counter-Strike 2 turnaj přijde v roce 2024

24. 3. 2023 | 22:33 Counter-Strike 2 Reportáž
Valve oficiálně oznámilo, že následující Major v Paříži bude posledním ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Další turnaj podporovaný Valve se odehraje v březnu 2024 a odehraje se již na nové verzi - Counter-Strike 2.
BLAST Major bude posledním v CS:GO
BLAST Major bude posledním v CS:GO
Zdroj: BLAST Premier (s povolením)

19. Major podpořený Valve v Counter-Strike: Global Offensive bude tím posledním. Po necelých deseti letech bude korunován poslední král oblíbeného kousku ze série Counter-Strike.

Oficiální oznámení ze strany vývojáře populární střílečky přišlo jen několik dní po odhalení všemi očekávaného pokračování. Counter-Strike 2 je ve své betě a za rok už by měl být ready na tu nejvyšší úroveň. Pro ty nejlepší hráče světa.

CS 2 vyjde v létě

BLAST.tv Paris Major začíná 8. května 2023, 21. května pak budeme znát posledního vítěze CS:GO Majoru. Vrátí se na trůn po krátké pauze Natus Vincere nebo FaZe? Sáhnou si G2 konečně na vysněnou trofej? Nebo snad Francii ovládne Team Liquid?

Odpověď neznáme. Jedno je ale jisté. Nikdo již nepřekoná výkon Astralis. Čtyři CS:GO Majory, nespočet dalších vyhraných turnajů. Dánská organizace bude navždy tou nejúspěšnější ve hře Counter-Strike: Global Offensive.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).