Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnaj v PUBG! Přijď si zahrát Alienware komunitní soutěž

25. 4. 2023 | 08:30 PUBG: Battlegrounds Turnaj
I milovníci PUBG si mohou užít společnou zábavu v komunitních turnajích. Na své si přijdou hráči, kteří upřednostní solo, duo, ale i squad. Ulov kuře a dokráčej si pro finanční odměnu. Zapojit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?
Alienware PUBG turnaje
Alienware PUBG turnaje
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele, kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře PUBG, ve kterých nejlepším hráčům rozdáme finanční hodnotu v celkové hodnotě 8 500 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Alienware
Alienware
Zdroj: Alienware

Turnaje jsou na programu v úterý od 4. dubna, v rámci zpětné vazby budou registrace otevřeny jen pár dní před turnajem, aby měl každý šanci složit svůj tým. Pro jednotlivé módy je totiž počet míst omezený. Zatímco pro SOLO je vyhrazeno 80 slotů, pro DUO 40 slotů, pak pro SQUAD jen 16 slotů.

Velká změna se koná v rámci map poolu - kromě klasicky zajetého Erangelu a Miramaru si hráči vyzkouší i novější mapy Vikendi, Deston a Taego, na které by se mělo v letošním kompetitivním módu taky přejít. Hraje se systémem WWCD, na finanční odměnu tak dosáhne pouze vítěz v každé hře, dohromady však v těchto turnajích rozdáme  8 500 Kč. Více informaci naleznete v profilech turnajů, které naleznete v našem katalogu.

My jen doufáme, že se každý turnaj zaplní a vy si naše turnaje užijete. 

Alienware PUBG turnaje
Alienware PUBG turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Alienware PUBG komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 4. dubna od 18:00Alienware PUBG komunitní turnaj #1 - SOLO
Úterý 11. dubna od 18:00Alienware PUBG komunitní turnaj #2 - SQUAD
Úterý 18 .dubna od 18:00Alienware PUBG komunitní turnaj #3 - DUO
Úterý 25. dubna od 18:00Alienware PUBG komunitní turnaj #4 - SQUAD
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!