Přejít k hlavnímu obsahu

Papírové zdi nebo wallhack přímo ve hře. Co všechno nám beta CS 2 ještě ukáže?

29. 3. 2023 | 10:51 Counter-Strike 2 Zajímavost
Už to bude týden, co tu s námi Counter-Strike 2 je. Každý den dostávají přístup do hry další a další hráči, kteří objevují stále zajímavější bugy či jiné nedokonalosti. Co se povedlo vám?
Obrysy hráčů za zdí
Obrysy hráčů za zdí
Zdroj: Valve / fl0m

Z této novinky budou unešení veteráni z dob Counter-Strike 1.6. V aktuální beta verzi hry jsou totiž mnohé zdi z papíru a proděrovat lze místa, o kterých se vám ani nesnilo. Ačkoliv se dá říct, že většina je v reálné hře skoro nepoužitelná, maximálně na drobné poškození, tak některé mohou za určitých okolností přinést velkou neplechu. Uvidíme, zdali se Valve vrací ke starému trendu, nebo zdi ještě bude opravovat. Především některé textury totiž absolutně nedávají smysl, zatímco u jiných by wallbangy mohly určitě zůstat.

Zdí se týká i druhá zajímavost, avšak ne úplně tak pozitivní, spíš naopak. Zvědaví hráči totiž objevili závadný command, který aktuálně není schovaný za sv_cheats 1, jako tomu bylo u podobného příkazu v předchozích dílech Counter-Striku. Zapíná totiž obrysy všech hráčů, jež máte možnost vidět na libovolnou vzdálenost a přes jakýkoliv počet překážek. Každý se tak může stát cheaterem a zároveň si nevysloužit ban. Tahle chyba bude určitě nejpozději dnes v noci opravena, právě kvůli takovým věcem je beta důležitá.

Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.