Přejít k hlavnímu obsahu

To jsou změny! Mapa Bind už má za sebou několik úprav, Gekko sklízí první nerf

31. 3. 2023 | 11:40 VALORANT Update hry
Po vzoru změn na mapě Split se dočkal úprav také Bind. Jedna z prvotních map, jejíž specialitou jsou teleporty, sice v nadcházejícím patchi ještě nedorazí, ale už nyní je žhavým tématem.
Teleport na mapě Bind přemístěn
Teleport na mapě Bind přemístěn
Zdroj: Riot Games

Patch notes 6.06 ještě nepřichází s tak razantními změnami. Jediná podstatná úprava se týká nového agenta Gekka, který sice „není tak OP“, jak se zprvu zdálo, ale přesto si zaslouží vlak zpomalit.

  • Mosh Pit (C)
    • Poškození objektů Mosh Pitem neprobíhalo konzistentně s podobnými schopnostmi, jako je KAY/O FRAG/ment nebo Breachův Aftershock, a proto se poškození objektů snížilo ze 2,5x na 1x
  • Wingman (Q)
    • Wingman nyní vždy zemře, pokud bude poslední naživu

„Kosmetickou“ úpravou můžeme nazvat nové destrukční vizuální efekty pro zničitelné dveře umístěné mezi A Linkem a A Mainem, aby bylo snazší vidět skrz, když jsou rozbity (prach zmizí rychleji). Jak velký dopad to bude mít, uvidíme brzy v našich hrách. Někteří možná ocení také přidanou možnost skrýt obrysy agenta, stačí jít do do Settings >> General >> pod „Other“ je možnost přepnout „Hide Outlines and Fresnel“.

Takové patch notes jsou ale pro Riot Games slabým odvarem klasického updatu, proto zveřejnili ještě jednu novinku. Ano, týká se změn mapy Bind, které vypadají fantasticky. Dorazí ale až za necelý měsíc, 25. dubna.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.