Přejít k hlavnímu obsahu

Reprezentační derby jde pro Slovensko! Porážku neodvrátili ani hráči SINNERS

2. 4. 2023 | 19:20 Counter-Strike 2 Preview
Velký šlágr je tady! Tentokrát se neutkají ty nejlepší domácí týmy, ale reprezentační výběry Česka a Slovenska. Zatímco slovenská národní kvalifikace proběhla v sobotu a představí se v plné síle, tak česká pětice byla postavena jen pro dnešní večer na základě časových možností.
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Zdroj: Sampi / SINNERS

Kvalifikace o možnost reprezentovat Slovensko se zúčastnilo 13 týmů. Jeden z nich už ale od registrací převyšoval ostatní. Sampi.Tipsport si nenechali tuto šanci ujít a čtyřčlenné jádro si suverénně dokráčelo pro národní dresy. Pátým do party jim byl Tomáš „fino“ Bebjak, který zaujal pozici snipera. Zatímco fino si za Slovensko loni zahrál na mistrovství Evropy, tak zbytek sestavy se zúčastnil mistrovství světa na Bali.

Právě tahle pětice v neděli od 20:30 vyzve na třech mapách český národní tým. Jeho složení se lepilo na poslední chvíli, protože původní soupeři účast odřekli a ne všichni hráči byli připraveni na slovenskou výzvu.

Český dres v neděli večer obléknou dva hráči SINNERS, těšit se můžete na výkony Maxe „SHOCK“ Kvapila a Simona „KWERTZZ“ Horáka. Dnešní sestavu pak po jednom doplnili reprezentanti Entropiq, UNiTY a také Sampi.Tipsport. Dominik „blogg1s“ Janita se tedy bude mít šanci utkat proti svým klasickým spoluhráčům. Zbytek party utváří Josef „MoriiSko“ Maurenc a Lukáš „Levi“ Bouřa, kteří již národní dres v minulosti oblékli.

Finální složení české reprezentace se ještě bude měnit, nyní si však pojďme užít derby! Zápasem na tři mapy (BO3 s povinným deciderem) vás provedou Marek „shadye“ Hovanec a Přemek „huhy“ Malina.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.