Přejít k hlavnímu obsahu

Ranní zápasy ENTERPRISE sedí. Vyhrají i do třetice? Už je čas na první úspěch

5. 4. 2023 | 09:12 Counter-Strike 2 Preview
Necelý 1 milion korun je v prize poolu dvou turnajů, kam dostali pozvánku čeští ENTERPRISE. Nová sestava chce dát zapomenout na selhání ve skupinách Tipsport CS:GO Praha, zatím se to daří na jedničku. Přinese třetí dopolední vystoupení třetí výhru v krátkém sledu?
Pechyn a leckr
Pechyn a leckr
Zdroj: ENTERPRISE esports

Časy v TOP 40 jsou dávno pryč, letošní rok začali ENTERPRISE úplně od nuly. Nová sestava již ukázala potenciál, potřebuje jej však začít proměňovat v série výher. Dvě takové šance mají nyní v evropských turnajích.

Už na konci března vstoupili do Contenders části Elisa Invitational Spring, kde v prvním kole udolali empire goblins 2:0. Na tenhle ranní skalp se budou snažit navázat ve středu, kdy od 11:00 vyzvou ve formě hrající srbský Partizan. Ze začátku turnaje mají sice na kontě jednu porážku, druhá výhra by je ale přiblížila postupu.

Vedle toho obdrželi pozvánku také do nejvyšší divize European Pro League. Také tady už si připsali první porážku, kdy dokázali porazit Coalesce 2:0. I v tomhle případě šlo o dopolední zápas, které zřejmě ENTERPRISE svědčí. Pokračování je čeká v sobotu proti ENCE Academy, tentokrát si zahrají „až“ po poledni v 12:30.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.