Přejít k hlavnímu obsahu

Čtyři nejlepší jezdci. Kdo postoupil do finále Galaxy Gaming Live?

10. 4. 2023 | 12:32 Asphalt 9: Legends Turnaj
Dvě kvalifikace Gaming Galaxy Live ve hře Asphalt 9 jsou minulostí. Na offline finále ve Vodafone PLAYzone Areně, na kterém se bude hrát celkem v obou hrách o 64 tisíc korun, postoupila čtveřice nejlepších jezdců.
Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Pořádná závodní pařba. To je Asphalt 9. Jedna z nejoblíbenějších mobilních her světa se těší oblibě i u nás. Co se ovšem týče esportu, je spíše v pozadí. Turnaj Gaming Galaxy Live by hře mohl pomoci dosáhnout nových výšin.

Systém turnaje byl jednoduchý, hráči se utkali v single elimination BO5 pavouku. Dva nejlepší, tedy oba finalisté, nakonec postoupili na offline finále ve Vodafone PLAYzone Areně.

První kvalifikaci ovládl Filip „Kingzone“ Senko, jenž v jednom z našich předchozích článků radil nováčkům, jak se zlepšit v Asphalt 9. Sám očividně mobilní pecku ovládá perfektně, kvalifikaci ukončil s celkovým skóre 9:1.

Podobně hladce prošel turnajem také MifiFimiCZ, který neprohrál ani jednou. Z druhých míst postoupili ladislavnehéz1doubekjosef.

Offline finále se uskuteční pro obě hry v neděli 16. dubna ve Vodafone PLAYzone Aréně, kde si hráči zahrají o prize pool 64 000 Kč.

Pokud uvažujete zda v tento den do VPA dorazit, neváhejte. V rámci celé akce pro vás bude připraven kromě přenosu turnaje i doprovodný program, který postupem času odhalíme. Samozřejmě, pokud vám jakékoli důvody neumožní naší Arenu navštívit, vysílání poběží i online na jednom z našich Twitch kanálů.

Hrdým sponzorem akce je společnost Samsung, která přináší inovace nejen pro epický mobilní gaming. Objev novou dimenzi mobilního hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).