Přejít k hlavnímu obsahu

První přestupové období sezóny. Kdo obdrží pozvánku na Tipsport CS:GO Bratislava?

11. 4. 2023 | 12:51 Counter-Strike 2 MČR
Dynamo Eclot ovládlo první velký turnaj letošního ročníku Tipsport MČR CS:GO, celkově si MČR body na konto připsala desítka týmů. Další zásah do tabulky může přinést přestupové období.
Dynamo Eclot na Tipsport CS:GO Praha
Dynamo Eclot na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Na velkolepé finále Tipsport MČR CS:GO postoupí osm nejlepších týmů na základě MČR klasifikace, od vrcholu sezóny nás ale dělí více než půl roku. Po Tipsport CS:GO Praha se tak budeme soustředit především na další část letošního seriálu, který nejlepší lokální CS:GO přivede podruhé v historii do Bratislavy.

Do hlavního města Slovenska se podívá kvarteto ze skupinové fáze. Tu utvoří čtyři kvalifikované a čtyři pozvané týmy z čela MČR klasifikace, kterým může zamíchat přestupové období a uzávěrka soupisek. Do bodování ještě nepromluvily ESEA ligy, 44. sezóna byla totiž ukončena před udělením domácích bodů.

První šanci si přesunout všechny své získané hráčské body mají hráči od 10. do 16. dubna 23:59. Žádosti podávejte skrze oficiální formulář. Týmy posléze budou odevzdávat soupisky pro Bratislavu, na základě kterých budou udělovány čtyři pozvánky do skupinové fáze a čtyři pozvánky do uzavřené kvalifikace.

Všichni ostatní si budou muset projít otevřenými boji, které odstartují v sobotu 22. dubna. Opět se můžete těšit na čtyři otevřené turnaje, kde každý může zkusit štěstí. Kvalifikace zveřejníme v nejbližších dnech.

Aktuální pořadí MČR klasifikace:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.