Přejít k hlavnímu obsahu

Defaultní CS:GO skiny stojí ve Valorantu tisíce. Nestydatost, nebo strategický tah?

11. 4. 2023 | 16:48 VALORANT Zajímavost
Nová sada skinů čeří vody. Není na nich přitom nic nového, nebo ano? Dost se totiž podobají klasickým výchozím skinům ze hry CS:GO. Možná je to schválně, nebo jde jen o náhodu?
The Black Market bundle
The Black Market bundle
Zdroj: Riot Games

CS:GO a VALORANT. Dvě blízké, ale zároveň odlišné hry stejného žánru FPS. Jedním z velkých taháků titulu od Riot Games jsou vymazlené skiny. Ne, že by Counter Strike kosmetické úpravy nenabízel, ale přístup je zkrátka trošku jiný. Ten zvuk, když dáte ve Valorantu kill nebo když zneškodníte posledního soupeře a vyhrajete tím kolo, zní totiž s určitými skiny úplně jinak a pocit, který ho doprovází, je k nezaplacení.

Přesně takové propracované skiny jsou na trhu horkým zbožím. Jenže uplynula už doba, co nějaké ty nové vzhledy oslovují hráče. Vymyslet něco nového je někdy sakra těžké. Proč tedy nepřijít s něčím moc dobře známým? Například něčím povědomým pro fanoušky právě CS:GO? Přesně tak, nová řada skinů vypadá přesně jako vzhled zbraní z nejpopulárnější FPS střílečky historie.

Co víc, obránci mají jiný vzhled toho samého skinu než útočníci, což dělá tuto sadu ve Valorantu naprosto jedinečnou. Zveřejnění nových přírůstků si okamžitě všimly komunity obou titulů a společně se baví. „Valorant prodává defultní zdarma skiny zbraní CS:GO za 75 $,“ dělal si srandu člen jedné z nich. Součástí sady je i nůž, který ovšem v CS stojí o poznání více. Ke koupi bude The Black Market bundle už 12. dubna!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.