Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Jak tohle udělal? Parádní akce dánské hvězdy obletěla svět, víme jak na to

11. 4. 2023 | 14:57 League of Legends Video
Není to žádný pentakill ani super efektní play. I tak ale ze série mezi KOI a BDS nejvíce fanoušky upoutal právě kousek z dílny dánského toplanera Mathiase „Szygenda“ Jensena. Ten udržel nervy na uzdě a s klidem ladně prošel mezi dvěma midlane turrety. Něco, co je obzvlášť v profesionálních zápasech nevídané.

Není to jednoduché v normálním zápase, natož v BO3 špílu na stage nejvyšší profesionální evropské soutěže v League of Legends. Projít mezi inner a outer turretem vyžaduje trénink i správného šampiona.

Amumu, Annie, Fizz, Heimerdinger, Kennen, Poppy, Teemo, Tristana, Veigar, Warwick a Ziggs. To je jedenáctka šampionů, kteří mohou protancovat mezi dvěma věžemi na midu. Kdokoli jiný by byl nezávisle na umění hráče zasažen turretem.

Návod na to, jak napodobit play dánského profíka, sdílel na Twitteru norský trenér Cloud9 Marius „Veigar v2“ Aune. I v tréninku je třeba soustředění a přesného pohybu, předvést něco takového v LEC je velká ukázka skillu a klidu Mathiase „Szygenda“ Jensena.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).