Přejít k hlavnímu obsahu

Obrovská škoda! Český celek téměř porazil francouzského mistra

12. 4. 2023 | 23:12 League of Legends Reportáž
Česká organizace eSuba ve středu vstoupila do hlavní fáze evropského turnaje EMEA Masters. V konkurenci silných regionálních týmů nedokázala zatím vyhrát ani jeden zápas ze tří pokusů. Pokus o reparát přijde hned v pátek.
eSuba na finále Hitpoint Masters
eSuba na finále Hitpoint Masters
Zdroj: Hitpoint (s povolením)

V prvním utkání se eSuba postavila polským Orbit Anonymo v čele s českým junglerem Jiřím „Savero“ Odehnalem. Polský celek nastoupil do skupinové fáze EMEA Masters ze třetího koše a pro eSubu měl být teoreticky nejpřijatelnějším soupeřem.

A první kill opravdu přistál na kontě eSuby. Early game byla vyrovnaná, „modrá krev“ neztrácela. Až fight ve 22. minutě byl kritický. ADC polského mančaftu získalo triple kill a stalo se hlavním stavebním kamenem triumfu OAE.

Ani druhý špíl nebyl pro eSubu úspěšný. Ale jaký výsledek by to byl! Český tým trápil francouzské šampiony z LDLC, v šíleném utkání dlouho bojoval. Ani 25 zabití ale nakonec nestačilo.

Jednoznačně nejhorší výkone předvedla eSuba v posledním zápase. Proti Unicorns of Love Sexy Edition neměla tradiční česká organizace šanci. Obří deficit nedokázala srovnat a první den ukončila se skóre 0:3.

Další pokus bude mít eSuba v pátek 14. dubna, kdy odehraje své zbývající tři zápasy.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).