Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější aktualizace značí návrat pohyblivých zón. Nyní jsou navíc dynamické

15. 4. 2023 | 18:00 Fortnite Update hry
Poslední aktualizace přinesla nejen spolupráci s Attack on Titan, ale i velkou herní změnu. Vývojáři reagují na kritiku změny bouřkových kruhů z doby vydání 2. sezóny této kapitoly.
Storm ve Fortnite
Storm ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Jednou z hlavních stížností bylo, že prostřední část hry nebyla příliš záživná a zajímavá. Komunita měla pocit, že bouře postupuje příliš pomalu a že nepředstavuje žádnou velkou hrozbu. Tvůrčí tým vývojářů ale nezahálel a věnoval pozornost zpětné vazbě. Reakce na sebe nenechala čekat kupodivu velmi rychle.

Novou aktualizací tak Epic Games vrací i do základního režimu hry pohyblivé kruhy, stejně jako v Arénách. To znamená, že posledních pár kruhů se s uzavíráním zároveň posouvá. Nově ale bude bouře dynamická, doba mezi zónami se tak bude v každé hře lišit. Záležet bude vždy na počtu zbývajících hráčů na ostrově.

Před aktualizací trvaly zápasy kolem 20 minut, právě kvůli pevně daným časům. Když první zónu přežilo například jen 30 hráčů, muselo se pro další akci dlouho čekat na zmenšení zón. Díky vítaným změnám a nové dynamice budou hry rychlejší, protože nutí hráče se svižněji pohybovat a útočit na své nepřátele.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.