Přejít k hlavnímu obsahu

Nevyšla ti sobotní kvalifikace? Přijď zkusit štěstí i v neděli

23. 4. 2023 | 11:07 Counter-Strike 2 MČR
Před rokem jsme seriál Tipsport CS:GO Road to MČR poprvé přivezli na Slovensko. Letos sice bratislavské klání sezónu neodstartuje, ale přesto ve slovenské metropoli nebude prestižní turnaj mistrovského seriálu chybět. Zabojovat o účast na věhlasném podniku navíc můžeš i ty!
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone

Pokračování letošní sezóny proběhne již o tomto víkendu 22. a 23. dubna. Na programu budou první dvě otevřené kvalifikace, jejichž vítězové zamíří do uzavřené části, odkud už je to jen krůček do hlavní fáze eventu. Zapojit se do otevřených turnajů může každý, stačí jen poskládat pětičlennou partu a zkusit štěstí.

Motivace přihlásit se mohou být různé. Kdo krásu kompetitivního zápolení teprve objevuje, toho potěší každý duel. Pro lepší zážitek jsme tak zvolili dvoufázový formát, kde první prohra neznamená vypadnutí. Zahrát si teoreticky (při určitém počtu týmů a jeho rozdělení do skupin) můžete zahrát až pět zápasů.

Vítězové čtyř turnajů vyzvou v uzavřené kvalifikaci pátý až osmý nejlepší tým dosavadní sezóny Tipsport MČR CS:GO. Nejvýše postavené kvarteto bude na postupující čekat již přímo ve skupinové fázi. Do Bratislavy ale může postoupit jen nejlepší čtyři týmy. Budeš mezi nimi i ty? Nepředbíhej, a hlavně vykroč na cestu.

Harmonogram turnaje Tipsport CS:GO Bratislava
Sobota 22. dubna 13:001. kvalifikace
Neděle 23. dubna 13:002. kvalifikace
Sobota 29. dubna 13:003. kvalifikace
Neděle 30. dubna 13:004. kvalifikace
Víkend 5. až 7. květnaUzavřená kvalifikace
Víkend 12. až 14. květnaSkupinová fáze
Víkend 27. a 28. květnaOffline play-off
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.