Přejít k hlavnímu obsahu

Spousta zábavy i parádního gamingu. Jak probíhal Galaxy Gaming Live?

Akce Galaxy Gaming Live ve Vodafone PLAYzone Areně spojila hned několik herních titulů. V rámci turnaje o celkový prize pool 64 000 Kč se utkali ti nejlepší v Brawl Stars a Asphalt 9, známí influenceři se pak starali o zábavu spojenou s Pokemón a Roblox. Nejšťastnější z Chodova odjížděla organizace Sampi.Tipsport, jež ovládla soutěž v Brawl Stars včetně odměny 30 000 Kč.
Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Nedělní program odstartoval již zmiňovaný turnaj ve hře Asphalt 9. Přímo do Vodafone PLAYzone Areny dorazila čtveřice nejlepších jezdců z otevřených kvalifikací, která si to rozdala na v sedmi závodech. Vždy se jelo s různými auty na odlišných tratích.

Bylo to drama do posledního závodu. Kingzone a Pepek10 zvítězili hned v šesti ze sedmi závodů. Ještě před tím posledním nebylo jisté, kdo získá celkový triumf. S 28 body ale nakonec první skončil Kingzone, Pepek 10 tři body za ním druhý. Mifi Fimi bral bronz, DARKone//CZF byl beznadějně poslední.

V Brawl Stars byl vývoj o poznání jednoznačnější. Jen ve dvou ze všech šesti sérií získal poražený celek alespoň jeden bod. Zbytek byla jednostranná záležitost.

Bezchybnou jízdu předvedli favorizovaní Sampi.Tipsport. Nejdřív hladce prošli pavoukem vítězů, v následném grand finále nedali IMPERISHABLE CLAN šanci. Po výhře 3:0 slavili první místo. Inside Games odjeli se třetí příčkou, GLORE pak s posledním čtvrtým místem.

Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
: PLAYzone

Kromě turnaje Galaxy Gaming Live o 64 000 Kč v Asphalt 9 a Brawl Stars se návštěvníci VPA mohli těšit z přítomnosti známých influencerů Jakuba Destra, 90's kidda a sourozenců Toma a Ley.

Pro fanoušky byl připravený zábavný program v tématice Robloxu, Pokémonu a Brawl Stars včetně dalších aktivit. Podpisy, fotografie i pokec na různá témata s již zmíněnými influencery byly samozřejmostí.

Hrdým sponzorem akce byla společnost Samsung, která přináší inovace nejen pro epický mobilní gaming. Objev novou dimenzi mobilního hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).