Přejít k hlavnímu obsahu

Veliké změny. Zapomenutý šampion se může změnit ve wardu nebo miniona

18. 4. 2023 | 21:15 League of Legends Update hry
Neeko, jeden z nejméně populárních šampionů v League of Legends, se dočkala velikých změn. Z midlane se nově může podívat i do jungle, nejzábavnější součástí updatnuté verze Neeko je možnost přeměnit se v miniony, wardy nebo jakákoli monstra z jungle. Kromě toho se vývojáři z Riot Games zaměřili také na Kayle.
Neeko
Neeko
Zdroj: League of Legends (s povolením)

Na PBE si mohou hráči vyzkoušet nové verze Neeko a Kayle. Především první zmíněný šampion se dočkal velikého updatu. Neeko si sice udrží základní podobu, v několika ohledech ale bude odlišná.

Začít můžeme u pasivní schopnosti. Pokud je Neeko dvě sekundy poblíž non-epic monster, minionů, pastí, ward nebo jungle plantu, rezervuje jejich Sho'ma. Následně se může Neeko přeměnit v danou věc. Přeměna se nezruší, když Neeko inkasuje damage, jen pokud zemře nebo dostane CC.

U Q byly zvýšeny procentuální AP přepočty, nově dostávají od Neeko Q jungle monstera vyšší damage. Neeko může také znovu aktivovat W a poslat klon k novému cíli. Klon přehraje animace a zvuky Q, E nebo recallu. Také buffnuté auto attacky dávají vyšší damage do monster v jungle.

Neeko W funguje na vše, co má životy, kromě věží, epic monster a Yorickovo W.

Vyšší procentuální přepočty dostává Neeko na E. Ultimátní schopnost dává nově knock up nepřátelům, zároveň už nedává Neeko štít. Damage byl výrazně snížen, cooldown na druhou stranu zvýšen.

U Kayle jsou změny především v přepočtech a číslech. Hlavní update se dotýká ultimátky, která bude silnější. Menší ale budou AP přepočty.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).