Přejít k hlavnímu obsahu

Pondělní šance na dvojitý úspěch. O postup si zahrají SINNERS i Sampi.Tipsport

24. 4. 2023 | 12:46 Counter-Strike 2 Preview
Dva česko-slovenské týmy v play-off Champion of Champions Tour? To se podařilo naposledy v září. Nyní ale před domácím duem stojí velká příležitost, od které je dělí jediná výhra.
Sampi.Tipsport na Tipsport CS:GO Praha
Sampi.Tipsport na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

CCT Central Europe je pro české a slovenské celky ideální sérií, poslední dobou se jim ale v regionu střední Evropy tolik nedařilo. Šestý turnaj ale všechno mění. Sampi.Tipsport dokázali projít z kvalifikace a na úvod swissu dokonce dvakrát vyhrát. Stejný počet výher mají také pozvaní SINNERS, oba dělí od play-off jediná výhra. Čtvrté kolo swiss části započne v pondělí a oba česko-slovenští zástupci si zahrají o postup.

Jako první se na serveru ukáží Sampi, kteří už získali dva obří skalpy. Porazit dokázali nejvýše nasazený tým turnaje, nyní však vyzvou hned jeho souseda ve světovém žebříčku. Svěřenci Jakuba „bfull“ Kokošky budou chtít zapomenout na prohru s EYEBALLERS v 13:00, kdy se postaví světové #52, BIG Academy.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Na závěr programu půjdou do akce hříšníci. Ti se dokázali oklepat z prohry v úvodním kole a druhou výhru dokonce získali bez ztráty jediné mapy, což bylo u nich v posledních týdnech něco nevídaného. O postup do vyřazovací části se utkají proti ostrovní organizaci Coalesce, aktuálně 83. nejlepšímu týmu světa.

Díky bilanci 2-1 by v případě prohry nebyl všem dnům konec. Páté kolo už by ale znamenalo nůž na krku, který oba týmy dobře znají z Tipsport CS:GO Praha, kde se třikrát potkaly. Podaří se jim uspět v Evropě?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.