Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars série končí. Zúčastni se posledního turnaje

27. 5. 2023 | 11:25 Brawl Stars Turnaj
Brawl Stars patří k tradičním kompetitivním mobilním hrám! Pro nadšence této pecky jsme si společně s partnerem DATART připravili rovnou čtyři turnaje. Mimo tradiční 3v3 je v plánu i světová turnajová premiéra - hráči si budou moci vyzkoušet nový mód Duely v rámci 1v1! A to je pořádná příležitost na to, ukázat co je v tobě, tak neváhej a registruj se!
Datart Brawl Stars
Datart Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Potřebuješ upgradovat svůj herní gear, jenže netušíš, kde hledat široký sortiment pro gamery? Připrav se na souboj s tím správným herním příslušenstvím, které najdeš na DATART.cz!

A právě s tímto opravdovým specialistou na herní příslušenství jsme pro vás připravili turnaje ve hře Brawl Stars, ve kterých si hráči zahrají celkem o 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš? 

DATART specialista na herní příslušenství
DATART specialista na herní příslušenství
Zdroj: DATART

Jak již bylo zmíněno, na hráče čekají dva turnaje v klasické podobě 3v3 a dva turnaje v premiérové 1v1 sestavě.  Hráči musí taktéž respektovat pravidlo čtrnáctidenního banu nových brawlerů, toto pravidlo se totiž vztahuje k nové postavě Maisie, které tak s v prvních 2 turnajích neuvidíme. Co se týče map a módů, ty jsou rozdělené předem a jsou k dispozici na tomto odkaze.

Celkově se v těchto čtyřech turnajích rozdá 5 000 Kč. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a turnaje si užijete co nejvíce.

DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DATART Brawl Stars komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Sobota 6. května od 18:00DATART Brawl Stars 1v1 komunitní turnaj #1
Sobota 13. května od 18:00DATART Brawl Stars 3v3 komunitní turnaj #2
Sobota 20. května od 18:00DATART Brawl Stars 1v1 komunitní turnaj #3
Sobota 27. května od 18:00DATART Brawl Stars 3v3 komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!