Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS míří do vyřazovací části. Kam až dokráčí v boji o 1 milion korun?

27. 4. 2023 | 13:13 Counter-Strike 2 Preview
Šestý turnaj CCT Central Europe míří do fáze play-off. Ve swissu byli úspěšní SINNERS i Sampi.Tipsport, na které tak čeká boj o příčky nejvyšší. Jako první jdou do akce hříšníci.
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Praha
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

CCT Central Europe Series 6 vítá osmičku pozvaných týmů do play-off, jež doplní osm nejlepších týmů swiss fáze. Největším favoritem budou hráči Monte, které už brzy uvidíme na BLAST.tv Majoru v Paříži.

České fanoušky ale budou v první řadě zajímat SINNERS. Těm se ve swissu podařilo po úvodní prohře třikrát zvítězit a už vyhlížejí svého prvního soupeře ve vyřazovací části. V osmifinále se ve čtvrtek od 14:30 postaví aktuálně nejlepšímu švédskému týmu GODSENT. Ve světovém žebříčku jde o 46. nejlepší tým světa.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Hříšníci se v turnaji mohou spolehnout na hvězdné individuální výkony. Hned tři zástupci jsou statisticky mezi pěti nejlepšími hráči, Tomáš „oskar“ Šťastný má dokonce nejvyšší K/D ratio. Simon „KWERTZZ“ Horák drží neuvěřitelný průměr headshotů (68 %) a Jindřich „ZEDKO“ Chyba otevírá kola jako zamlada.

V pátek se do akce pustí Sampi.Tipsport. Těm se po úspěchu v kvalifikaci podařilo swissem rovněž projít s bilancí 3-1, když porazili i dva největší favority. V pátek večer vyzvou dva bývalé hráče Entropiqu, Major šampiona Kirilla „Boombl4“ Mikhailova či nadějného snipera Denise „deko“ Zhukova v barvách 1win.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.