Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete dres? Smůla. Ukradli je piráti, šokovala organizace

29. 4. 2023 | 16:50 Counter-Strike 2 Příběh
Velice netradiční zprávu měla pro své fanoušky prahnoucí po dresu organizace Grayhound. Zájemci totiž měli smůlu, do skladu týmu totiž zásilka s merchem nedorazila. Důvod? „Nedělám si srandu, minulý týden byla loď se zásilkou našich dresů unesena piráty,“ odpověděl fanouškovi vlastník William Gray.
Grayhound CS:GO
Grayhound CS:GO
Zdroj: ESL

Ať už jde o sport tradiční, nebo ten elektronický, dresy jsou jedním z hlavních poznávacích znaků fanouška. Podpořit svůj tým mohou diváci mnoha způsoby, dresy jsou ale dlouhodobě tím nejoblíbenějším.

Nosit barvy svého oblíbeného týmu chtěli také fanoušci Grayhound. Jenže vlastník australského celku pro ně neměl dobré zprávy. V nejbližší době se zřejmě svého dresu nedočkají. Důvod je rozhodně netradiční.

Loď, na které byly slušivé dresy Grayhound, byla unesena piráty. Celá situace je reálná, informaci potvrdil portálu dust2.us samotný William Gray. Fanoušci Grayhound si tak musí ještě chvíli počkat.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).