Přejít k hlavnímu obsahu

SypherPK oznamuje svůj vlastní battle royale projekt pro rok 2024

30. 4. 2023 | 15:05 Fortnite Zajímavost
Project V má být další battle royale hra, která bude postavena ve Fortnite. Oznámil to SypherPK 28. dubna 2023. Díky Unreal Editoru pro Fortnite (UEFN) bude nová hra vyvíjena v rámci stávajícího titulu Epic Games. Projekt vede několik významných tvůrců obsahu například SypherPK, Ninja, TimtheTatman, Nickmercs nebo CourageJD. Tito talentovaní tvůrci budou na hře pracovat minimálně rok.
Project V
Project V
Zdroj: Project V

Vydání je naplánováno na rok 2024, i když přesné datum zatím nebylo odhaleno. Tým, který stojí za připravovanou hrou, hrál snad všechny battle royale hry od roku 2016. Od Fortnite po Call of Duty: Warzone.

Jakmile Epic Games vydali UEFN, známý jako Creativ 2.0, rozhodli se spojit a pracovat na dalším velkém projektu společně. Za zmínku také stojí, že mají dohromady více než 140 milionů sledujících!

Připravovaná videohra bude mít mapu v plném měřítku, vlastní zbraně a unikátní mechaniku. Tvůrci hry budou navíc prý naslouchat komunitě a utvářet hru na základě její zpětné vazby. Project V bude hra, která klade zpětnou vazbu komunity a funkce do popředí. Věříme, že naši hráči by měli mít slovo při utváření hry,“ hlásí.

SypherPK, který dobře zná Creative 2.0, je jedním z hlavních mozků projektu. Populární tvůrce obsahu a streamer se podílel na tvorbě mnoha úžasných map, včetně SypherPK's Pit, která vyšla ve stejnou dobu jako jeho skin ve Fortnite.

SypherPK je jedním z nejvěrnějších následovníků videohry. Obsah ve Fortnite tvoří více než pět let a získal si při tom miliony fanoušků. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.