Přejít k hlavnímu obsahu

Spolupráce se Star Wars odhalena. Začátkem května se dočkáme nejen nového skinu

30. 4. 2023 | 12:58 Fortnite Update hry
Další spolupráce Fortnite a Star Wars je za rohem. Vydána bude v úterý 2. května 2023. První skin z nové spolupráce byl odhalen a tuto informaci následně potvrdila i společnost Epic Games.
Anakin Skywalker
Anakin Skywalker
Zdroj: Epic Games

Spolupráce se Star Wars vyjde s příští aktualizací hry, a kromě skinů přinese update v24.30 do hry spoustu nového obsahu. To zahrnuje třeba i změny na mapě.

Od Hana Sola po Dartha Vadera, Epic Games vydalo dosud celkem patnáct postav Star Wars do Fortnite. Toto číslo se však úterkem zvýší. O Anakina Skywalkera!

Jeho syn, Luke Skywalker, už běhá po mapě od listopadu 2022. Darth Vader od kapitoly 3 sezóny 3. Nový skin však ukáže Anakina jako původního rytíře Jedi. Ještě předtím, než se přidal na temnou stranu Síly.

Podle Hypexe, populárního Fortnite leakera, bude aktualizace obsahovat také nové Mythic zbraně. Jednou z nich bude zřejmě světelný meč. Vrátí se tak na omezenou dobu do hry.

Kromě toho Epic Games vydá také Mythic předměty, které používají Sílu. Pravděpodobně budou podobné schopnostem superhrdinů Marvel, které byly k dispozici během 4. sezóny kapitoly 2. Únik také tvrdí, že v rámci spolupráce bude přidáno hned několik několik skinů.

Komunita si navíc již dlouho přeje, aby světelný meč byl zároveň jako krumpáč dostupný v item shopu, takže bude zajímavé sledovat, zda se tomu tak opravdu stane. Pokud ano, není pochyb o tom, že meče budou mimořádně oblíbené.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.