Přejít k hlavnímu obsahu

Revoluce ve Fortnite! Značka líčení přichází s exkluzivním herním make-upem

1. 5. 2023 | 18:47 Fortnite Zajímavost
Značka Revolution Beauty se spojila s Epic Games a Fortnite, aby uvedla na trh řadu líčení inspirovanou populární hrou. Jedná se tak o první spolupráci s kosmetickou značkou.
Oznámení spolupráce
Oznámení spolupráce
Zdroj: Revolution Beauty X Fortnite

Revolution Beauty, značka make-upu dostupná v běžných drogeriích, odhalila spolupráci s Epic Games. Cílem tohoto partnerství je vytvořit řadu tematické kosmetiky, která spojuje svět krásy a her.

Ačkoli společnosti zveřejnily omezené informace o kolaboraci, hlavní příspěvek i následné leaky naznačují, že fanoušci mohou očekávat tvářenky, dvě paletky očních stínů, štětce nebo rtěnky. Odkaz „Připravte si nasadit svou herní tvář“ je zároveň upoutávkou na probíhající soutěž o herní křesla. Jedinou podmínkou je vytvořit si vzhled inspirovaný postavou z Fortnite. Pravidla soutěže naleznete na stránkách pořadatele.

Fortnite již dříve spojil síly s velkými jmény jako Ralph Lauren, Balenciaga nebo Moncler. Pro cenově dostupnou populární značku kosmetiky jde o jedinečnou spolupráci. Dekorativní kosmetika na motivy Fortnite bude brzy dostupná na webu Revolution Beauty a exkluzivně v amerických obchodech Walmart.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.