Přejít k hlavnímu obsahu

Jedna dobře rozjetá mise přinesla zklamání. Jak na tom bude Entropiq dnes?

1. 5. 2023 | 11:04 Counter-Strike 2 Preview
Entropiq už je opět mezinárodní. S příchodem zkušených hráčů budou ambice opět vyšší, ačkoliv k těm předchozím se původní sestava ani nepřiblížila. Jednu z prvních cest obměněná pětice absolvovala v turnaji CCT South Europe Series 4, který měla parádně rozehraná. Nakonec ale přišlo velké zklamání. Tým je však teprve na začátku a již dnes se může odčinit.
Entropiq CS:GO sestava
Entropiq CS:GO sestava
Zdroj: Entropiqteam

Entropiq s novými tvářemi začali ve velkém stylu. Po příchodu Richarda „ritchiEE“ Mestdagh a Niclase „PlesseN“ Plessena se zkušenostmi z TOP 20 porazili 2:0 Endpoint i BLINK. V CCT South Europe Series 4 tak byli jedinou výhru od play-off. Následovaly však dvě prohry a páté kolo muselo rozhodnout o všem.

V souboji proti AGO zvládli úvodní Ancient, utekla jim ale koncovka na Nuke. Na Mirage poté soupeř dokonal obrat v sérii. RitchiEE měl nejvíce killů, PlesseN nejvíce asistencí, střílelo to Michału „snatchie“ Rudzkimu. Ale co to bylo platné. Entropiq v turnaji skončili jen o jednu výhru lépe než minule s původní sestavou.

Vyřazení ale musejí hodit za hlavu a dívat se před sebe. Další příležitost totiž přijde už v pondělí, kdy vlétnou do skupiny D Y-Games PRO Series. V úvodním duelu vyzvou Singularity, v případě úspěchu mohou již dnes zpečetit postup do play-off proti lepšímu z dvojice BRUTE, B8. Průběh sledujte na Twitchi yzonesk.

Na serveru se nejedna CS:GO sestava Entropiq ukáže i o víkendu, kdy je na programu uzavřená kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava. Hlavní tým se naposledy ukáže s česko-slovenským jádrem posíleným o Jana „pandi7o“ Holáka, sekundovat jim ale bude sestava Future, kterou posílili zahraniční střelci. Zastíní A-tým?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.