Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Nové jméno útočí na největší domácí hvězdy!

1. 5. 2023 | 13:50 Twitch
Konec dubna přináší další ohlédnutí za nejsledovanějšími streamerkami posledních 30 dnů. Vršek žebříčku se nezměnil, ale bronz bere nováček, který se v naší top desítce objevil vůbec poprvé a s velkou senzací! Jak vypadají zbylá umístění dubnového žebříčku?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Jestli někdy Tereza „itsterez“ Herzánová z trůnu sestoupí, bude muset konkurence ještě zabrat. Nebo bude muset nejsledovanější streamerka nějaký den alespoň vynechat. Duben kromě pokecu opět patřil i zábavě nad CS:GO, dokonce i zkoušení nové verze Counter-Strike 2. Dubnovou královnou se stala tentokrát s 51 061 zhlédnutými hodinami a slušným náskokem nad ostatními.

itsterez
itsterez
Zdroj: Twitch

2. místo

Stříbro obhájila Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková, která si v posledních měsících vydobyla místo mezi nejpopulárnějšími streamerkami na domácím Twitchi. Tentokrát ji 40 695 zhlédnutých hodin plného převážně pokecu a hudby stačilo na druhou pozici jen tak tak, protože na paty ji šlape nová tvář. 

TheresaBlueberry
TheresaBlueberry
Zdroj: Twitch

3. místo

První návštěva top desítky a hned bronzová příčka. Anežka „Sutsuno“ Martáková se  na 39 147 zhlédnutých  hodin dostala díky Subathonu. Online byla streamerka v dubnu podle statistik TwitchTrackeru 708 hodin, to znamená celý měsíc kromě prvních 12 hodin. To je aktuálně druhé nejvyšší číslo na domácí scéně hned za čerstvým držitelem rekordu Ivanem „Dev1“ Lazarovem. Třetinu času streamerka věnovala spánku, jinak s diváky řešila různá témata a hrála široké spektrum různých her. Na kolik hodin stream ještě natáhne?

Satsuno
Satsuno
Zdroj: Twitch

4. místo

Úspěšný měsíc má za sebou i známá tvář Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčkové. Ta se mezi první pěticí umístila s 30 218 zhlédnutými hodinami. Hlavní náplní programu byl klasický RolePlay, které stále láká diváky. 

Viktorkaa
Viktorkaa
Zdroj: Twitch

5. místo

Jen o několik desítek hodin zpět je Anna „Andullie“ Raunigrová s 30 034 zhlédnutými hodinami. Jedná se o její zatím nejúspěšnější měsíc z hlediska statistik, přesto to v dubnovém žebříčku stačí „pouze“ na pátou příčku.

Andullie
Andullie
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoArennthia22 510 zhlédnutých hodin
7. místoKipinka22 233 zhlédnutých hodin
8. místomayyya21 160 zhlédnutých hodin
9. místofufinkaa18 887 zhlédnutých hodin
10. místohenicek17 376 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.