Přejít k hlavnímu obsahu

Nový kůň se v dostizích o MČR hlásí o slovo. Využije přitom nadějné mladé tváře

3. 5. 2023 | 12:32 Counter-Strike 2 Přestup
Jméno ANDROMEDA se na domácí CS:GO scéně objevuje od konce roku 2020. V této slovenské organizaci vylétl do popředí Lukáš „sAvana1“ Lintner, týmu jako celku se ale dlouhodobě nedaří prorazit s pevnou sestavu. Na začátku letošního jara tak organizace vybudovala nový kádr.
ANDROMEDA
ANDROMEDA
Zdroj: ANDROMEDA

ANDROMEDA dala sbohem minulé sestavě a přivítala novou pětici v čele s jejím bývalým reprezentantem Miloslavem „m0nsterr“ Gáplovským. Ostatní hráči jsou ale na domácí scéně relativně novými pojmy.

Česko-slovenskou kostru doplňují Patrik „Yami“ Dostál a Nicolas „NIKOLAAJ“ Leško, dva mladí talentovaní rifleři, jak je organizace představuje na svých sociálních sítích. Oba borci spolu hrají již od loňského roku.

Pro zbytek sestavy ANDROMEDA zamířila za hranice. 23letý Artur „LeS“ Leszczyński přichází z Polska, kde střílel za AVEZ nebo ESCA. Pětici uzavírá teprve 17letý Litevec Armandas „RAFEOL“ Dubikaltis.

Velká premiéra čeká na slovenský celek už tento víkend. V uzavřené kvalifikaci si totiž zahrají o postup na Tipsport CS:GO Bratislava. Hned na úvod sobotní skupiny B je však čeká silné seskupení Entropiq.

Nová sestava ANDROMEDY:

 Slovensko Miloslav „m0nsterr“ Gáplovský
 Česká republika Patrik „Yami“ Dostál 
 Slovensko Nicolas „NIKOLAAJ“ Leško
 Litva Armandas „RAFEOL“ Dubikaltis
 Polsko Artur „LeS“ Leszczyński

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.