Přejít k hlavnímu obsahu

Evropa? Vůbec! Špičkový support má zůstat v LCS a bojovat o Worlds

4. 5. 2023 | 11:07 League of Legends Spekulace
Philippe „Vulcan“ Laflamme byl v posledních dnech často spojovaný s potenciálním přestupem do jednoho z evropských celků, všechno je ale nakonec jinak. 24letý support bude pokračovat v LCS, dres Evil Geniuses ale podle LEC Wooloo vymění za zelený trikot FlyQuest.
Vulcan na Worlds 2022
Vulcan na Worlds 2022
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

Měl to být jeden z historických přestupů. Philippe „Vulcan“ Laflamme se měl přesunout z americké ligy do LEC. Spekulace o spojení Vulcana z evropským agentem a přesunem do Evropy byly podle LEC Wooloo, jednoho z předních League of Legends žurnalistů, mylné.

Největší patch sezóny

Kanadský support, který má za sebou angažmá v Cloud9 nebo Evil Geniuses, bude podle posledních informací reprezentovat v letním splitu barvy FlyQuest. Utvořil by tak na botlane silné duo s Lee „Prince“ Chae-hwanem, korejským ADC, které patřilo během Spring Splitu mezi to nejlepší v LCS.

Pokud se přestup Vulcana do FlyQuest stane skutečností, budou mít Cloud9 v dalším splitu opravdu kvalitní konkurenci. Stabilita je to, co FlyQuest chybělo nejvíc a s Kanaďanem by zase měla být o něco lepší.

Potenciální sestava FlyQuest:

 Jižní Korea Jeong „Impact“ Eon-young 
 Čína Mingyi „Spica“ Lu
 Jižní Korea Lee „VicLa“ Dae-kwang
 Jižní Korea Lee „Prince“ Chae-hwan
 Kanada Philippe „Vulcan“ Laflamme

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).