Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA servery hodiny mimo provoz, hráči se bouří. Co říká EA?

4. 5. 2023 | 14:25 EA SPORTS FC 24 Gaming
Od dopoledních hodin si hráči stěžovali na nefunkční servery. Na PlayStationu, Xboxu i počítačových zařízeních se nebylo možné připojit k EA Sports serverům a FIFA tak nebyla hratelná. Vývojáři se situací zabývají, hráči se zlobí. „Je to trapné,“ komentují nefunkční servery na sociálních sítích.
EA Sports FIFA 23
EA Sports FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

FIFA servery. Nekonečný příběh, který provází hráče fotbalové pařby od EA Sports dlouhé roky. Ani v roce 2023 se problémy FIFA nevyhýbají. A nejsou ojedinělé. Čtvrtek jen potvrzuje pokračující trend.

Dlouhé hodiny čekali hráči alespoň na reakci EA Sports. Servery dlouho nefungovaly, někteří hráči nemohli aktualizovat sestavy, další se ani nedostali do Ultimate Teamu.

V 14:38 pak přišla tradiční zpráva od EA Sports, na kterou jsou již všichni zvyklí. „Prověřujeme zprávy o tom, že se někteří hráči nemohou připojit k serverům EA. Jakmile budeme mít aktuální zprávy, zveřejníme je,“ stálo ve vyjádření vývojářů.

V době psaní článku (15:45) byly servery stále nefunkční. Hráči, kteří plánovali dohánět resty z úkolů, mají smůlu.

Štítky: fifa, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).