Přejít k hlavnímu obsahu

Uzavřená kvalifikace startuje. ENTERPRISE nebo eEriness jako favorit skupiny A?

5. 5. 2023 | 10:04 Counter-Strike 2 MČR
Uzavřená kvalifikace na Tipsport CS:GO Bratislava vypukne páteční skupinou A. Od 13 hodin se můžete těšit na čtyřlístek týmů ENTERPRISE, eEriness, Entropiq Future a BRUTE. Na každý celek čekají dva zápasy, takže poznáme jak jednoho postupujícího, tak i jeden vyřazený celek. Důležité boje můžete po celý víkend sledovat živě na Twitch kanále PLAYzoneCZ.
Tipsport CS:GO Bratislava – uzavřená kvalifikace, skupina A
Tipsport CS:GO Bratislava – uzavřená kvalifikace, skupina A
Zdroj: PLAYzone

Nejlépe postaveným týmem skupiny jsou v celkové MČR klasifikaci eEriness. Původní sestava totiž na Tipsport CS:GO Praha dopadla lépe než dlouhodobě úspěšná organizace. Otázkou ale je, jak bude válet obměněná pětice bez zahraničních střelců. Jádro však doplnili dobře známí borci, kteří se vrací na servery, nebo se po nepovedeném angažmá budou chtít ukázat. V každém případě budou hladoví po postupu.

Za největší jméno skupiny A ale budou bezesporu ENTERPRISE. Zbrusu nové sestavě se letos vůbec nedaří a pokud ve druhém velkém turnaji sezóny neuspějí, budou před letní pauzou dost pravděpodobně přemýšlet o změnách. Uzavřená kvalifikace je sice jen prvním krokem, ale už tady se ukáže, jak na tom aktuálně jsou. Sestava plná zajímavých jmen a ostřílených borců má mnohem vyšší cíle, než se trápit v této fázi.

eErinessENTERPRISE
 Česká republika twist
 Česká republika HONES
 Česká republika capseN
 Slovensko Adejis
 Slovensko Rutk0
 Slovensko system
 Česká republika leckr
 Česká republika zur1s
 Česká republika Pechyn
 Slovensko M1key
Kurz na výhru skupiny:
1.55 — 2.59

Černým koněm páteční skupiny může být sestava Entropiq Future. Nejde totiž jen tak o obyčejnou akademii. Kvůli změnám v hlavní sestavě Entropiqu se tým sice nemůže opřít o Jana „pandi7o“ Holáka a s eEriness se představí Rudolf „Rutk0“ Kovalčik. Na výpomoc si ale našli zahraniční posily, které mohou být nepříjemnými tahouny. Max „Marix“ Kugener a Rasmus „kreaz“ Johansson jsou ve světě známými jmény.

Čtveřici týmů uzavírají BRUTE, podle kurzové nabídky největší outsidery. Od BRUTE jsme už v uzavřené kvalifikaci na Prahu mohli vidět, čeho jsou schopní. Krátkodobě trápili i Sampi.Tipsport, ale na postup dále to bohužel nebylo. Podobné výkony se od sehrané sestavy dají očekávat i nyní. Nebudou do počtu, ale podceňovat je nechcete. Motivovaní navíc budou dostatečně, protože každý MČR bod může být důležitý.

Entropiq FutureBRUTE
 Česká republika Lastík
 Česká republika semtex
 Česká republika woozzzi
 Švédsko kreaz
 Lucembursko Marix
 Česká republika Frixos
 Česká republika W0LF
 Česká republika pal0o
 Slovensko SiKO
 Česká republika warden
Kurz na výhru skupiny:
24.00 — 33.00

Harmonogram skupiny A:

  • Pátek 13:00 –  Česká republika eEriness vs.  Česká republika BRUTE – kurzy na vítěze 1.15 x 4.73
  • Pátek 14:30 –  Česká republika ENTERPRISE vs.  Česká republika EIQ Future – kurzy na vítěze 1.18 x 4.28
  • Pátek 16:00 – souboj poražených týmů
  • Pátek 19:00 – souboj vítězných týmů
  • Neděle 16:00 – decider o 2. postupové místo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.