Přejít k hlavnímu obsahu

Nejpozdější nálepky v historii jsou tu! Žádné novinky na poslední Major nečekejte

5. 5. 2023 | 10:49 Counter-Strike 2 Update hry
Komunita i samotní hráči se konečně dočkali. Update se samolepkami a viewer passem k poslednímu CS:GO Majoru dorazil v klasickém balíčku, jako známe z předchozích turnajů.
dexter X neofrag
dexter X neofrag
Zdroj: Valve

Na poslední Valve turnaje CS:GO historie se kvalifikovalo 25 nových hráčů, první účast před sebou má také několik týmů. Jiní se zase na Major dostali po dlouhé době, není tak divu, že se na samolepky každý těšil. Řada hráčů, a třeba i šampionů z minulosti, navíc změnila svůj podpis a nemohla se jej dočkat ve hře.

Vůbec nejdelší historické zpoždění, kdy očekávaný update dorazil pouhé tři dny před turnajem, bylo způsobeno zamítnutými výtvory některých týmů či hráčů. Valve se tak chtělo poučit z minulosti, kdy po vydání muselo některé podpisy měnit. Monte například údajně měli u své samolepky nápis „sláva Ukrajině“.

Pařížský Viewer Pass s vůbec posledními samolepkami dorazil dnes po půlnoci. Průkaz si můžete zakoupit ve dvou variantách za 9,49 a 16,99 euro. Polovinu výdělků obdrží účastníci, stejně jako z nálepek. Díky průkazu můžete získat suvenýry, neomezené graffiti, ale hlavně přístup k Pick'emu s šancí na diamantovou minci.

Samolepky pro týmy i hráče dorazily ve čtyřech tradičních variantách – klasické, třpytkové, holografické a zlaté. Všichni čeští a slovenští hráči se uchýlili k novému podpisu, nejvíce si s ním vyhrál Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Pozadu ale nezůstává ani Martin „STYKO“ Styk a David „frozen“ Čerňanský. Co na ně říkáte?

STYKO | Paris 2023
STYKO | Paris 2023
Foto: Valve
frozen | Paris 2023
frozen | Paris 2023
Foto: Valve
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.