Přejít k hlavnímu obsahu

Spojení bývalých kolegů z G2. Španělské ADC se má vrátit do LEC

8. 5. 2023 | 11:30 League of Legends Spekulace
Victor „Flakked“ Lirola Tortosa by se měl znovu spojit se svým bývalým kolegou Marcinem „Jankos“ Jankowskim. Španělské ADC se podle Erose, redaktora portálu blix.gg, dostane do základní sestavy Team Heretics. Jakob „Jackspektra“ Gullvag Kepple se má vrátit do regionálních lig.
Victor "Flakked" Lirola Tortosa
Victor "Flakked" Lirola Tortosa
Zdroj: LEC

Osmé a deváté místo. To není nic, z čím by se organizace Team Heretics spokojila. Jen XL za sebou mají horší začátek sezóny. Většina týmu nepředváděla výkony, které by odpovídaly úrovni LEC. A management řeší změny.

Jednu z potenciálních novinek nastínil jeden z hlavních leakerů League of Legends scény Eros. Ta se týká role ADC, kterou by měl opustit 22letý Nor Jakob „Jackspektra“ Gullvag Kepple. Hráč, který nastupoval s Team Heretics už ve španělské lize a vyhrál European Masters, by se měl stěhovat do akademie.

Opačným směrem se údajně vydá Victor „Flakked“ Lirola Tortosa. Mladý Španěl strávil loňskou sezónu v G2 Esports a podíval se také na mistrovství světa. Po neúspěšném roce ale mezi evropskou elitou nepokračoval a musel se spokojit s místem v Los Heretics (akademii TH).

Pokud bude Flakked nastupovat za „A“ tým Heretics, potká se znovu v jednom týmu s Marcinem „Jankos“ Jankowskim.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).