Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE mají poslední šanci, poradí si s UNiTY? YGPS se blíží do play-off

8. 5. 2023 | 12:52 Counter-Strike 2 Preview
Y-Games PRO Series má za sebou většinu skupin, odehrát zbývá už jen poslední zápas skupiny D. Právě ten bude předehrou Play-In fáze, která proběhne v pondělí odpoledne. Pokud zrovna nemáte náladu na Major, neváhejte si naladit soutěž od slovenského organizátora.
ENTERPRISE CS:GO tým
ENTERPRISE CS:GO tým
Zdroj: ENTERPRISE esports

Ve hře o titul třetí sezóny Y-Games PRO Series zůstává celá řada domácích týmů. Svoji skupinu ovládla Cryptova i mezinárodní sestava Entropiqu, ze druhého místa pak postoupili Sampi.Tipsport a přímou pozvánku si vysloužili SINNERS a Dynamo Eclot. Tím však výčet nemusí skončit. Další tři celky, které ve své skupině neuspěly, čeká předkolo. Minimálně o jeden tým se výprava díky CZ/SK střetnutí určitě rozroste.

Právě duel ENTERPRISE proti UNiTY rozehraje předehru play-off. Dva celky, jež v neděli postoupily na Tipsport CS:GO Bratislava, ve skupinové fázi nedokázaly dvakrát zvítězit, ale stále zůstávají ve hře o postup. Jejich vzájemný duel ale bude o všechno. Na souboj dojde v pondělí od 17:00, hned po dohrávce skupiny D, která celý program odstartuje. Večer pak nabídne napínavé klání PGE Turów proti EC Brugge.

Ve středu se posléze dozvíme poslední dva účastníky play-off. Od 17:00 se BRUTE utkají se silným maďarským celkem DomiNation, jenž před nedávnem dokonce ovládl ligu ESEA Advanced. O poslední místenku se poté poperou mladíci NAVI Junior proti horšímu ze dvojice B8 vs. Singularity, jež dnes čeká dohrávka. Y-Games PRO Series následně čeká menší pauza, vyřazovací část vypukne 22. května.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.