Přejít k hlavnímu obsahu

FUT už si v EA Sports FC nezahrajeme! Jaké změny nás čekají?

8. 5. 2023 | 16:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
EA Sports FC, nově pojmenovaná fotbalová pařba od EA Sports, s sebou přinese spoustu novinek. Jednou z nich bude i přejmenování nejoblíbenějšího herního módu posledních let. Svou vlastní vysněnou jedenáctku už nebudou hráči skládat ve FIFA Ultimate Teamu. Podle FUTZone bude FUT přejmenován na Ultimate Team FC (UT).
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports

Několik posledních měsíců zbývá do začátku nové éry fotbalových her z dílny EA Sports. FIFA bude minulostí, na scénu přijde EA Sports FC.

Nového jména se dočká také nejslavnější a nejoblíbenější mód ve FIFA/EA Sports FC. FIFA Ultimate Team v dalším ročníku nezapneme, místo toho bude v EA Sports FC mód Ultimate Team FC.

FUT Points budou přejmenovány na FC Points, FUT Coins pak na FC Coins.

Další novinky

Novinek a změn má být v EA Sports FC spousta. Vývojáři mimo jiné podle leaků chystají i nové Ikony a Hrdiny. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu. Mezi největší favority patří Arjen Robben, Víctor Valdés nebo Tomáš Rosický.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

EA Sports také připravují úpravy do FIFA Ultimate Teamu, v němž by měly být nově dostupné i ženy. Navíc by si největší hvězdy ženského fotbalu měly zahrát v jednom mančaftu s muži.

Štítky: fifa, EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).