Přejít k hlavnímu obsahu

Obří zklamání a propadák. MOUZ na Majoru nevyhráli a končí poslední

9. 5. 2023 | 19:50 Counter-Strike 2 Reportáž
Tři zápasy, tři prohry a konec. MOUZ na posledním CS:GO Majoru historie totálně propadli a skončili na posledním místě. David „frozen“ Čerňanský v posledním mači nestačili na GamerLegion, v zápase vyhráli pouhých 17 kol. Dvanáctý tým světa odjíždí z Paříže s ostudou.
David „frozen“ Čerňanský
David „frozen“ Čerňanský
Zdroj: PGL

Na brazilském Majoru se MOUZ probojovali až do semifinále, získali si nejednoho fanouška a ukázali svůj potenciál. O půl roku později končí evropská sestava na posledním místě a s Paříží se končí bez výhry.

Nejprve přišla prohra proti NIP, následně si na MOUZ vyšlápli Adam „NEOFRAG“ Zouhar a spol. Maximálně se MOUZ dostali na hranici 11 kol, jejich výsledky byly daleko za očekáváním. Nic ale nebylo ztraceno.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Poslední šancí byl zápas proti GamerLegion. Momentálně 31. tým světa na turnaji podlehl Complexity a TheMongolz, MOUZ mohli udeřit. Následovala ale další jednostranná přestřelka. 16:12, 16:5 a konec MOUZ na historicky posledním CS:GO Majoru. Zklamání pro hráče i fanoušky.

Nejsmutnější z hráčů musel být sám David „frozen“ Čerňanský. Na všech odehraných mapách byl nejlepším hráčem svého týmu, ani jednou se nedostal do záporných čísel. I přes vyřazení potvrdil extratřídu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).