Přejít k hlavnímu obsahu

Pauza Lukáše Vajdíka dokazuje, že na domácí scéně se náhrada hledá těžko

10. 5. 2023 | 10:15 Fortnite Turnaj
Kvalifikace na FNCS Major skončily! Setty a Kami jsou vítězi třetího týdne v Evropě a konečně se vrátili ke svým obvyklým standardům.
FNCS
FNCS
Zdroj: Epic Games

Na druhém místě, jen o jeden bod zpět, najdeme Merstacha a Taysona, zatímco Queasy a Veno jsou na sedmém místě. Turnaj byl velmi vzrušující, v některých hrách jsme se ocitli na hraně chápání, co je ve Fortnite možné, ale pro mnoho hráčů byl nepochybně nejnapínavějším okamžikem pohled na pořadí bodů v sérii na konci turnaje.

Acorn a Cold pokračují v dominanci ve svém regionu v Americe. Dokonce předčili duo Bugha a Threats, které se umístilo na druhém místě. Stojí za zmínku, že Cented se kvalifikoval s Favsem, přestože jeho stálý spoluhráč Clix byl zabanován.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Z česko-slovenské scény lze s nadsázkou říct, že blízko bylo duo Huty a Tropex, kteří ani poslední šanci na postup nezvládli a končí tak opět před branami FNCS. 

Poslední roky byl zárukou na postup pouze zástupce česko-slovenské scény a sedminásobný finalista FNCS Lukáš „Bubak“ Vajdík, ale jeho pauza jen dokazuje, že na česko-slovenské scéně si na další postupující talenty musíme ještě počkat.

Kdy se Lukáš „Bubak“ Vajdík vrátí, a jestli vůbec, nebo co by doporučil mladým talentům, nám exkluzivně prozradí již brzy. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.