Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS a zase Cryptova. Promluví do postupových bojů i sestava Entropiqu?

13. 5. 2023 | 09:30 Counter-Strike 2 Preview
Tipsport CS:GO Bratislava v sobotu pokračuje skupinou B. Ta má jednoho hlavního favorita, jednoho outsidera a dva hladové celky, které si bezesporu nebudou chtít nechat ujít výlet na Slovensko. Mistrovský program můžete o celém víkendu sledovat na Twitchi PLAYzoneCZ.
SINNERS chtějí dobýt Tipsport CS:GO
SINNERS chtějí dobýt Tipsport CS:GO
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Nasazený tým číslo jedna je bookmakery pasován do role suverénního favorita. Ve skutečnosti ale jejich procházka skupinou nemusí být vůbec zadarmo. Na úvod sice na SINNERS čeká papírově nejslabší tým skupinové fáze, následně ale mohou již poněkolikáté letos potkat ve formě hrající Cryptovu a beze strachu hrající Entropiq. Důležitým faktorem je, že Tomáš „oskar“ Šťastný bude jako novopečený otec připravený.

UNiTY v kvalifikaci na Bratislavu konečně prolomili nejen bránu uzavřené části, ale poprvé je uvidíme také na hlavním turnaji. Profesionální slovenská organizace bude snít o postupu na domácí event, ale jako outsider to budou mít její reprezentanti více než náročné – zejména v této skupině se třemi předními celky. Pro případný úspěch se musí sejít vše, individuální zdatnost borců i vychytralost loňských vicemistrů ČR.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Druhá zápasová dvojice bude ze všech úvodních duelů vůbec nejzajímavější. Cryptova po bronzu z Prahy přivítala Marka „kinzo“ Bílka a vypadá to, že s ním může mířit ještě výše. Ostravský celek se pomalu usazuje mezi nejužší domácí špičkou a v zápase proti Entropiqu bude chtít potvrdit svoji stále se zvyšující úroveň. Jeho hráči si však určitě vzpomenou na také na výhry se SINNERS a budou chtít skupinu ovládnout.

A co můžeme čekat od posledního do party? Entropiq jistě skupině B dodají špetku toho správného chaosu. Improvizovaná sestava hladce prošla uzavřenou kvalifikací a nebude se chtít jen tak zastavit. Loučící se Josef „MoriiSko“ Maurenc bude mít motivaci větší než kdy dříve, aby se ukázal zájemcům o jeho služby. Stejně tak se bude chtít ukázat i Jan „pandi7o“ Holák. V tomhle složení mohou překvapit, ale také vyhořet.

SINNERSCryptovaEntropiqUNiTY
 Česká republika beastik
 Česká republika SHOCK
 Česká republika ZEDKO
 Česká republika oskar
 Česká republika KWERTZZ
 Slovensko zyored
 Česká republika PR
 Česká republika beryP
 Česká republika Darber
 Česká republika kinzo
 Česká republika AJTT
 Česká republika MoriiSko
 Německo red
 Polsko snatchie
 Česká republika pandi7o
 Slovensko NIO
 Slovensko luko
 Česká republika Levi
 Česká republika luke
 Slovensko NITRO 
Kurz na výhru skupiny
1.248.007.0025.00
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.