Přejít k hlavnímu obsahu

Nový nejvzácnější skin ve Fortnite! V obchodě nebyl přes čtyři roky

12. 5. 2023 | 09:50 Fortnite Zajímavost
Ve Fortnite jsou k dispozici stovky skinů. Které vám ale pomohou vyniknout v davu, když vyskočíte z battle busu? Přinášíme seznam hned čtyři vzácné skiny, jež jen tak ve hře neuvidíte.
Special Forces
Special Forces
Zdroj: Epic Games

Každý má ve Fortnite své oblíbené skiny, ke kterým se neustále vrací. Ale vědomí, že konkrétní skin je vzácný, a nemá jej mnoho jiných hráčů, může být ještě silnější. 

Vrchol celkového žebříčku pochopitelně patří skinům z předchůdce současného battle passu. K získání skinu bylo potřeba dosáhnout potřebného levelu a následně si odemčený skin zakoupit za V-bucks. Tyto skiny nepůjdou již nikdy získat. Stejně jako žádné další skiny, které jsou součástí battle passu.

Tento žebříček se nijak nemění a prvenství si drží z kapitoly 1 sezóny 1 skin Aerial Assault Trooper. Po dosažení levelu 15 se dal pořídit za 1200 V-Bucks. Více hráčů totiž dalo přednost Renegade Raider za level 20 a 1200 V-Bucks utratilo právě za ní. Třetí příčka patří skinu Black Knight kapitoly 1 sezóny 2. Na jeho získání bylo potřeba maximalizovat vůbec první battle pass na level 70. V té době to byl ovšem téměř nedosažitelný level.  

Black Widow
Black Widow
Foto: Epic Games

Jinak tomu je ovšem u skinů, které nejsou součástí battle passu a bylo je možné zakoupit v item shopu. Tam žebříček určuje, jak dlouho se skin neukázal v shopu.

Ještě před pár dny byl nejvzácnějším skinem Special Forces. Avšak po 1554 dnech se jej Epic Games rozhodli vrátit do shopu. V ten okamžik byl pochopitelně vyřazen z žebříčku. Momentálně jde jen o dalších z běžných skinů.

Jeho místo nejvzácnějšího skinu tak přebírá ikonický originální skin Black Widow, který byl poprvé vydán během spojení Fortnite s Marvel Avengers: Endgame. Naposledy byla Black Widow v obchodě před 1467 dny - 6. května 2019.

Její novější sestra Black Widow (Snow Suit), který je skinem Scarlett Johansson z filmu Black Widow, byl vydán v kapitole 2, sezóny 4 a pravidelně se do shopu vrací. Zůstává tak záhadou, proč se původní varianta zatím nikdy nevrátila.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.