Přejít k hlavnímu obsahu

Brazilská lavina zaplaví FIFA 23. Připravte se na Ronalda i německé TOTS

12. 5. 2023 | 19:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
Nadcházející víkendová liga bude rozhodně zajímavá. Kromě nových TOTS karet totiž dorazil i speciální výběr jedné ze tří legend na hostování. V picku nechybí brazilský Ronaldo s hodnocením 96. Může nastoupit až ke 24 zápasům, což je dostatek na jednu víkendovku a ještě pár špílů k tomu.
Brazilská lavina se blíží
Brazilská lavina se blíží
Zdroj: EA Sports

Další pátek znamená další porci karet Team of the Season. Po komunitních a Premier League kartách přichází na řadu německá Bundesliga. A s ní i naprosto luxusní karty.

Největší hvězdou je s hodnocením 97 Jude Bellingham. Anglický záložník, jenž je v poslední době často spojovaný s přestupem do Real Madrid, si vysloužil ve své pravděpodobně poslední sezoně v dresu Borussie Dortmund parádní kartičku. Všechny hlavní atributy hvězdy BVB mají hodnotu 90. 

Výborně vypadá i trio z Bayernu Mnichov: Jamal Musiala, Joshua Kimmich a Matthijs de Ligt. Velké očekávání jsou také od Christophera Nkunkua z RB Lipska. Spolu s TOTS Bundesligy vyšel i SBC Marco Reus.

Do další víkendové ligy bude ale největší hvězdou Ronaldo Luis Nazario de Lima. EA Sports totiž obdarovali hráč výběrem jedné ze tří Ikon: Maldiniho, Casillase a právě Ronalda. 99% hráčů vybere Brazilce.

Hostování na 24 zápasů je ideální na následující WL. Připravte se, brazilská mánie začíná.

Štítky: fifa, Ronaldo
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).