Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bude vypadat mapa nové sezóny? Umělá inteligence má jasno!

14. 5. 2023 | 13:20 Fortnite Zajímavost
Pokud vše půjde podle plánu, tak za méně než měsíc, přesně 9. června, vyjde 3. sezóna 4. kapitoly. A mnozí se již nemohou dočkat, až uvidí, co si pro ně vývojáři tentokrát připravili.
Mapa ve Fortnite vytvořená AI
Mapa ve Fortnite vytvořená AI
Zdroj: Twitter SuperJoy Studios

Došlo již k několika únikům ohledně tématu nadcházející sezóny. Zdá se, že podstatnou roli bude hrát biom džungle, i když zatím není nic potvrzeno. 

Jeden z nedočkavců je SuperJoy Studios. Zkusil proto zadat koncept nové mapy umělé inteligenci. A nedopadlo to vůbec špatně. Koncept ukazuje rovnou několik map. Mnoho nových míst nebo masivní pohoří uprostřed mapy. I když to rozhodně nebude další mapa ve Fortnite, je úžasné, jak dobře ji AI vygenerovala.

Jediným aspektem, který umělá inteligence nezvládla, je rozmanitost biomů. Každá sezóna má několik různých biomů, což bude pravděpodobně případ další mapy. Mapa vygenerovaná umělou inteligencí však obsahuje pouze jeden.

Kromě toho, že mapa vypadá úchvatně, by bylo zajímavé, kdyby ji někdo vytvořil v UEFN. Třeba se toho dočkáme.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.