Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a Sampi.Tipsport nebudou na turnaji v Bratislavě chybět

14. 5. 2023 | 17:55 Counter-Strike 2 Reportáž
SINNERS a Dynamo Eclot si už své místo v play-off zajistili, nedělní programu načal vítězstvím mančaft Entropiqu a přidal se ke zmíněné dvojici, když porazil Cryptovu. Akademie Entropiqu už tolik úspěšná nebyla a padla se Sampi.Tipsport.
AJTT v dresu Entropiqu
AJTT v dresu Entropiqu
Zdroj: PLAYzone

Sampi.Tipsport 2:0 Entropiq Future (16:9, 16:12)

Mapy: Overpass, Ancient

Druhá série dne probíhala podobně jako ta úvodní. Vítěz neprohrál ani mapu, jen organizace byla v jednom případně na úspěšnější straně, v druhém případě na té méně populární.

První mapa začalo lépe pro akademii Entropiqu, která šla po pistolkovém kole do rychlého vedení 3:0. Následovala ale dlouhá série 12 kol v podání Sampi.Tipsport. Zkušenější tým tak jasně zamezil překvapení, v druhé polovině úspěšně završil výhru.

Jestliže na Overpassu Matúš „MATYS“ Šimko řádil, na Ancientu se absolutně utrhl ze řetězu. Se skóre 33/17 byl jednoznačně nejlepším hráčem utkání a byl hlavním strůjcem otočky Sampi.Tipsport.

Entropiq 2:0 Cryptova (16:8, 16:9)

Mapy: Vertigo, Inferno

Vyrovnaná sobotní bitva se neopakovala, místo toho mohli fanoušci být svědky jednostranného představení v podání hráčů Entropiqu. Mezinárodní sestava české organizace odehrála na Vertigu i Infernu velice dobrý zápas a svého ostravského soka vyřadila z turnaje Tipsport CS:GO Bratislava.

Entropiq se nespoléhal pouze na jednoho střelce, na první mapě řádil Michał „snatchie“ Rudzki, na té druhé pálil ostrými Jan „pandi7o“ Holák. Entropiq se ukáže před diváky přímo v Bratislavě. Cryptova se do top 4 nepodívá.

Tipsport CS:GO Bratislava
Sampi.TipsportCryptovaEntropiqEntropiq Future
 Slovensko MATYS
 Slovensko T4gg3D
 Slovensko sAvana1
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika blogg1s
 Slovensko zyored
 Česká republika PR
 Česká republika beryP
 Česká republika Darber
 Česká republika kinzo
 Česká republika AJTT
 Česká republika MoriiSko
 Německo red
 Polsko snatchie
 Česká republika pandi7o
 Česká republika Lastík
 Česká republika semtex
 Česká republika woozzzi
 Švédsko kreaz
 Lucembursko Marix
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).