Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 5 klipů MSI: Hylissangův solo kill s Braumem i perfektní teamfight

15. 5. 2023 | 12:25 League of Legends Žebříček
Více než polovina všech BO5 sérií letošní Mid-Season Invitational je minulostí. Během prvního a části druhého kola jsme byli svědky parádních zápasů, které ozdobily akce těch nejlepších hráčů světa. Ve výběru toho nejlepšího nechybí nebojácný Hylissang, pohodový Chovy nebo šikovný Yike.
BLG vs. JDG
BLG vs. JDG
Zdroj: Twitch Riot Games

Ochránce Keria

První hra série mezi MAD Lions a T1 byla rozhodně tou nejvyrovnanější. Evropský celek nebyl daleko od vítězství, proti byl ale Keria s perfektním využitím Mikeal's Crucible, kterým zachránil Gumayusiho.

Yike escape

Zdálo se, že Yike, jungler G2 Esports, nemá šanci přežít a Gen.G získají díky jeho zabití Barona. Jenže to neměli tušení, jak si je švédský hráč „namaže na chleba“.

„1v1 me“ - Hylissang

O tom, že Hylissang nejde daleko pro agresivní playe, nikdo nemá pochyb. Na vlastní kůži to zjistil již zmiňovaný Yike.

Lekce správného teamfightu

Pokud se připravujete s týmem na další Clash, učte se od JD Gaming a jejich teamfightů. Geniální spacing i precizní individuální playe znemožnily BLG.

Borec na konec

Chovy a jeho Stopwatch mezi nejlepšími akcemi probíhající MSI nemohli chybět. Korejský midlaner zachránil svůj tým a udržel jej v sérii.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).