Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší Ronaldo za posledních deset let! Jak ho FIFA sekla?

15. 5. 2023 | 18:00 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Cristiano Ronaldo se i ve FIFA 23 dostal do výběru Team of the Season, tentokrát ve verzi Moments. Jeho karta s ratingem 96 patří mezi ty nejhorší TOTS v jeho kariéře, i tak ale stojí den po vydání přes osm milionů mincí. Kde si Ronaldo vysloužil nejlepší karty a jak se jeho TOTS měnily v průběhu let?
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Zlaté časy v Realu

Cristiano Ronaldo bude navždy nejčastěji spojován s Realem Madrid. V dresu španělského giganta vyhrála portugalská legenda čtyřikrát Ligu mistrů, třikrát Mistrovství světa klubů a dvakrát La Ligu.

Třikrát v řadě byl Ronaldo obdarován nejlepší možnou kartou s hodnocením 99 - FIFA 16, 17, 18. Nejhorším ročníkem byla FIFA 13 s TOTS ratingem 96.

TOTS Ronalda v Realu Madrid
TOTS Ronalda v Realu Madrid
: EA Sports/PLAYzone

Italské intermezzo

Po devíti letech ve Španělsku přijal Cristiano Ronaldo novou výzvu a rozhodl se ovládnout Itálii. S Juventusem zvedl nad hlavu pohár z ligy, poháru i superpoháru.

Průměrně měl portugalský fenomén nejvyšší rating právě v Juventusu. Dvakrát byl na maximu, v poslední sezóně se loučil s hodnocením 98.

CR7 v Juventusu
CR7 v Juventusu
: EA Sports/PLAYzone

Zpátky v United a výlet do Arábie

Návrat do Manchesteru United nevyšel podle představ. První sezóna byla dobrá, Ronaldo se ukázal ve 38 zápasech ve všech soutěžích a skóroval 24krát. Jenže aktuální ročník skončil předčasným rozchodem a Ronaldovým přestupem do Saúdské Arábie.

V Al-Nassru se Cristianovi daří, průměrně vstřelí necelý gól na zápas. I díky tomu má ve FIFA 23 TOTS Moments kartu s hodnocením 96.

FIFA 22 a FIFA 23
FIFA 22 a FIFA 23
: EA Sports/PLAYzone
Cristiano Ronaldo v dresu Portugalska
Cristiano Ronaldo v dresu Portugalska
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).