Přejít k hlavnímu obsahu

Netradiční unboxing. Youtuber ve videu "rozbalil" svou přítelkyni

16. 5. 2023 | 13:10 YouTube
Youtuber s přezdívkou „TommyInnit“ se rozhodl, že je na čase představit fanouškům jeho přítelkyni. Rozhodl se tak však učinit poněkud nečekaným způsobem. Ve videu na YouTube svou drahou polovičku ukázal stylem unboxingu.
Netradiční unboxing. Youtuber ve videu "rozbalil" svou přítelkyni
Netradiční unboxing. Youtuber ve videu "rozbalil" svou přítelkyni
Zdroj: TommyInnit via YouTube

Thomas „TommyInnit“ Simons je youtuber a Twitch streamer, který se ve své tvorbě věnuje především Minecraftu. V nedávném videu se rozhodl vzít oblíbený formát unboxingu a dát mu tak trochu jiný nádech. 

Unboxing není ve světě videí a streamů nic nového, většinou však content creatoři rozbalují nejnovější generace konzolí nebo třeba speciální edice svých oblíbených her. „TommyInnit“ se na to rozhodl jít docela jinak a unboxing využil k tomu, aby odhalil, že má přítelkyni a jak vlastně vypadá. 

Video, na něž se můžete podívat níže, začíná záběrem na youtubera, vedle kterého sedí jeho přítelkyně s oranžovým pytlem na hlavě, který jí zakrývá obličej. Ten posléze s dramatickým efektem strhne.  Dvojice spolu následně hraje Minecraft, což doprovází řada vtípků

Nicméně se zdá, že netradiční nápad fanoušci ocenili, neboť video zhlédlo na 2,7 milionu diváků a nechybí ani pochvalné komentáře oceňující to, jak se ti dva k sobě hodí a navzájem se doplňují. Vypadá to tedy, že obecenstvo dívku i její představení s pytlem přes obličej přijalo.