Přejít k hlavnímu obsahu

Změna! Midseason update přijde do LoL o 24 hodin později. Proč?

17. 5. 2023 | 11:12 League of Legends Update hry
Původní plán neplatí, očekávaný patch 13.10 se do League of Legends dostane až ve čtvrtek. Informaci sdělili hráčům vývojáři z Riot Games na sociálních sítích. Důvodem jsou technické problémy, které aktualizaci posouvají o 24 hodin. Podle Riotu jde o ojedinělou záležitost.
Statikk Shiv je zpět
Statikk Shiv je zpět
Zdroj: Youtube Vandiril

Patch 13.10 bude bezpochyby jedním z největších v letošní sezóně League of Legends. Kromě několika šampionů (přidány AP ratia) projdou velkými změnami také itemy, turrety nebo Teleport. Meta se změní, predikce hovoří o nerfu pro tanky a silnějších on-hit šampionech. Do hry se zároveň vrací legendární item, Statikk Shiv je zpátky.

Kompletní patch notes ZDE.

S patchem 13.10 přibudou čtyři itemy. Tři z nich budou určeny pro supporty - Chalice of BlessingLifewell Pendant a Echoes of Helia. ADC hráče potěší návrat Statikk Shivu v celé své kráse.

Další změny

Zajímavé novinky si Riot Games připravili i v dalších oblastech hry. Na Unleashed Teleport nemusí hráči čekat do 14. minuty, s patchem 13.10 se Teleport vylepší po 10 minutáchHomeguard buff začne po 14 minutách, ne po 20. V základně se zrychlí mana regen.

Jungleři nebudou mít radost ze změny Blast Cone u zdí sousedících s řekou. Ty se spawnou o čtyři minuty později (9:00 - 9:30). Turret plating bude silnější proti více šampionům.

Minioni:

  • S výjimkou prvního spawnu minionů se minioni na mid lane setkají ve stejnou dobu jako minioni na sidelanes (minioni na sidelanes budou rychlejší).
  • Minioni, kteří se zaměřili na nepřátelskou věž, budou ignorovat signály „volání o pomoc“ a zaměří se na nepřátelské šampiony.
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).