Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí turnaj jako vstupenka do Evropy. Vítěz Tipsport CS:GO postoupí do Ligy mistrů!

24. 5. 2023 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Nadcházející turnaj Tipsport CS:GO Bratislava nabízí několik lákadel. Kromě pozice domácí jedničky a krásného prize poolu se bude za týden bojovat také o cennou pozvánku do Evropy.
FaZe Clan
FaZe Clan
Zdroj: ESL Gaming

Letošní sezóna Tipsport MČR CS:GO nabízí celkové prize money 4 200 000 korun skrze odměny za umístění, dotace pro týmy a speciální bonus za práci s fanoušky. Další dva miliony ukrývá Tipsport Grand Slam, ke kterému mají aktuálně nejblíže hráči Dynama Eclot. Vyhrát by ale museli všechny letošní turnaje.

Potom je tady ale prestižní cena, která má nevyčíslitelnou hodnotu. Dvakrát za rok totiž nejlepší domácí tým a šampion daného turnaje Tipsport MČR CS:GO postoupí do konferenční části slavné ESL Pro League. Jde o úžasnou zkratku na cestě mezi absolutní světovou špičku, kam se v historii dostali pouze SINNERS.

Tipsport CS:GO Bratislava

Jedním z těchto vyvolených turnajů je i Tipsport CS:GO Bratislava, kterou o víkendu 27. a 28. května čeká LAN finále. Do play-off postoupily čtyři nejlepší týmy skupinové fáze, jenž se utkají v Single Elimination pavouku. Od titulu, krásné trofeje, 250 tisíc korun a slotu v EPL-C dělí domácí špičku pouze dva zápasy.

Vyřazovací část otevře v sobotu od 13:00 duel šampionů z Prahy Dynamo Eclot proti improvizované sestavě Entropiq, která přešla přes Cryptovu. Velkým lákadlem ale bude především druhý semifinálový zápas, v němž od 16:00 vyzvou trojnásobní mistři ČR SINNERS jediný celek se slovenskou většinou své sestavy Sampi.Tipsport. Ve stejné časy se bude hrát i v neděli. Vstupenky zakoupíte na oficiálním portále mcr.gg.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 250 000 Kč + slot v ESL Pro League S18: European Conference
  • 2. místo: 100 000 Kč
  • 3. místo: 50 000 Kč
  • 4. místo: 30 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.