Přejít k hlavnímu obsahu

Esuba padla ve finále. Do LORGAR Cupu i velké giveaway se ale můžete stále zapojit

22. 5. 2023 | 16:17 Counter-Strike 2 Turnaj
Národní kvalifikace na LORGAR Cup má za sebou svou první část. 1. open kvalifikaci opanoval tým GLORE, jenž ve finále porazil eSubu. Do uzavřené kvalifikace ale postupují oba celky.
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Zdroj: CEE Champions

Ještě než vypukne letní turnajová přestávka, tak se pořadatelé CEE Champions odhodlali rozloučit se CS:GO speciálním turnajem. Ve spolupráci s partnerem LORGAR spojili několik regionů, které se utkají o 15 tisíc dolarů. Nejde ale jen o lákavé finanční odměny. Ve hře je i spousta věcných cen, a to formou giveaway.

V sobotu 20. května byla na programu první česko-slovenská kvalifikace. K prvenství to dotáhl tým GLORE, jehož cesta ale nebyla vůbec jednoduchá. Ve čtvrtfinále si musel poradit s Game Pulse, v semifinále přemohl BRUTE a úspěšnou cestu zakončil ve finále proti eSubě. Rozhodnout ale musel nejtěsnější výsledek.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

GLORE a eSuba si úspěchem v první otevřené kvalifikaci pro náš region zajistili slot v lokální uzavřené části. Do zatím přijaly pozvánku Dynamo Eclot a Cryptova, dva sloty si ale uzmou i týmy z druhého otevřeného turnaje. Ten je na programu až 10. června, takže stále máte spoustu času na přípravu. Zapojit se může každý.

Mezi vítěze se ovšem můžete zapojit i bez účasti v turnaji! Pořadatelé totiž pořádají jak lokální, tak globální giveaway. Dohromady je ve hře 39 cen, zapojit se do slosování je navíc jednoduché. Stačí plnit úkoly na oficiálním webu (EN) a každý den získávat body do soutěže. Všichni výherci budou vylosováni 9. června.

Harmonogram národní části:
Sobota 20. května1. otevřená kvalifikace
Sobota 10. června2. otevřená kvalifikace
Neděle 11. červnaUzavřená kvalifikace
LORGAR Cup
LORGAR Cup
Foto: CEE Champions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.